Layer 1

STAGE 1: RESEARCH

Een goede website is niet alleen mooi, maar zorgt ook voor meer klanten. Tijdens een eerste gesprek luisteren wij naar jouw wensen en doelen. Samen gaan we op zoek naar een strategie op maat van jouw bedrijf. 

Op basis van ons gesprek, stellen we een duidelijke strategie en vrijblijvende offerte op.

Layer 2

STAGE 2: DEVELOPMENT

We starten met het ontwerpen van jouw website. Je ontvangt snel een eerste concept, waar je uitgebreid feedback kan geven. Na goedkeuring van het concept, starten we met het ontwikkelen van jouw website. 

Het ontwikkelen van jouw website gebeurd in het CMS-systeem WordPress. Maar liefst 35% van alle websites ter wereld zijn gebouwd op dit gebruiksvriendelijke platform. Ook tijdens deze fase geven we jou voldoende ruimte voor feedback en aanpassingen. Zo blijf je nauw betrokken tot het uiteindelijke resultaat.

Layer 3

STAGE 3: OPTIMIZATION

Voor de website online gaat, voeren we een grondige optimalisatie uit van jouw website. Zo zorgen we niet alleen voor meer klanten, maar ook voor meer gebruiksvriendelijkheid!

MEER ONLINE KLANTEN

Silverdesign zorgt dat je het maximum uit jouw nieuwe website haalt. Door een grondige SEO optimalisatie, zorgen we dat jouw website goed scoort in de Google zoekresultaten.

Via een handig, gepersonaliseerd dashboard volg je zelf al het webverkeer op jouw website.

ZO SNEL ALS EEN RAKET!

Een trage website zorgt niet alleen voor frustraties, maar ook voor minder omzet. Klanten haken snel af als het laden van een website lang duurt. Daarom is het essentieel dat jouw website geoptimaliseerd wordt voor een maximale snelheid!

RESPONSIVE OP ALLE TOESTELLEN

Maar liefst 70% van jouw website bezoekers bekijken jouw website op een smartphone of tablet. Het is belangrijk dat jouw website op elk toestel gebruiksvriendelijk en duidelijk leesbaar is.

Fire Boost

3,2,1 LAUNCH!

Jouw website kan online! We begeleiden je bij het aankopen van een domeinnaam en zorgen dat jouw website zichtbaar is voor al jouw klanten. We volgen de resultaten van jouw website van kortbij op, zodat je zo snel mogelijk bovenaan de zoekresultaten staat.

WIJ ZIJN JOUW CO-PILOOT

Ook na het maken van jouw site staan wij voor jou klaar. Wij hosten en onderhouden jouw website en zorgen voor een optimale gebruikservaring. We staan altijd klaar om jou te helpen in het aanpassen van de website. Ook voor online advertenties of grafische ontwikkeling ben je bij Silverdesign aan het juiste adres.

Meest gestelde vragen

Wij maken websites voor elk budget, zonder verlies in kwaliteit. Voor het project start weet jij wat de totale kostprijs zal zijn. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan.

Een kwaliteitsvolle website maken doen wij niet van vandaag op morgen. Afhankelijk van de grootte van jouw project, duurt het maken van een website 1-3 maanden. 

Ja! Jij kan zelf makkelijk en snel aanpassingen uitvoeren aan de website. Via jouw persoonlijke dashboard kan je kleuren, tekst, afbeeldingen aanpassen of een nieuw artikel schrijven voor op je website.

Jij bent de eigenaar! Wij kunnen je de volledige controle geven over de website indien je dit wenst. De website blijft altijd 100% van jou! 

Kleur is een van de meest krachtige visuele elementen in webdesign, en het heeft een diepgaande invloed op...

In een tijdperk waarin het internet een integraal onderdeel is van ons dagelijks leven, is het cruciaal dat...

In de snel evoluerende wereld van het internet is het cruciaal voor webontwikkelaars en eigenaren van websites om...