ONZE WORKFLOW

Benieuwd hoe wij te werk gaan voor onze cliënten?
Ontdek onze workflow en hoe SilverDesign samen met jou gaat voor de ideale website voor jouw bedrijf!

Welke software gebruiken wij?

Jij hebt de controle

Via jouw account personaliseer je jouw website. Pas snel en makkelijk kleuren, afbeeldingen of tekst aan en schrijf je eigen artikels op je website. Via je gepersonaliseerd dashboard ondersteunen wij jou met filmpjes hoe je de volledige controle hebt van jouw website. 

Wij zijn jouw co-piloot

Ook na het maken van jouw site staan wij voor jou klaar. Wij hosten en onderhouden jouw website en zorgen voor een optimale gebruikservaring. We staan altijd klaar om jou te helpen in het aanpassen van de website. Ook voor flyers, folders of visitekaartjes die bij de stijl van je website passen, ben je bij SilverDesign aan het juiste adres.

STAGE 1: ONDERZOEK

Waarvoor dient jouw website? Wie is het doelpubliek? We matchen de stijl van jouw bedrijf met die van de website. Wij luisteren naar jouw verhaal voor we starten met het designen van jouw website.

STAGE 2: DESIGN

Wij starten met het design van jouw website. Jouw wensen en noden staan centraal. We werken volledig in de stijl van jouw bedrijf en betrekken jou nauw in dit proces. We gaan voor 100% tevredenheid voor we starten met het ontwikkelen van jouw website!

Stap 3: Ontwikkeling

We bouwen jouw website op het content management
systeem WordPress. WordPress biedt jou de mogelijkheid om zelf aanpassingen te maken via een gepersonaliseerde login! 35% van alle websites ter wereld zijn gebouwd op dit gebruiksvriendelijke platform.

LAUNCH!

Jouw website online! We begeleiden je bij het aankopen van een domeinnaam en zorgen dat je website zo snel mogelijk te zien is voor al jouw klanten! Na het uitvoeren van een grondige SEO (Search engine optimization), staat jouw site bovenaan in de zoekresultaten! Je volgt zelf al het webverkeer op jouw site via een Google Analytics rapport!

Klaar voor take-off met SilverDesign?